Particuliere verhuizing

Een verhuizing is een flinke onderneming en organisatie. Het verhuizen van uw kostbare bezittingen is een belangrijke aangelegenheid. Jack DOET ontzorgt graag door een deel van de organisatie op zicht te nemen. Verhuizen is voor ons meer dan alleen het transporteren van goederen. Wij bieden je een persoonlijke verhuizing met eenzelfde aandacht voor je inboedel.  Want zeg nu zelf, het is fijn als uw huisraad veilig en heel aankomt bij uw nieuwe woning.

Uiteraard is het ook mogelijk uw inboedel voor korte tijd (max. 3 maanden) bij ons op te slaan.

Inpakken

Bij verhuizen hoort ook inpakken. Veel mensen stellen het op prijs om hun eigen spullen in te pakken. Wanneer u een verhuizing bij ons boekt ontvangt u de verhuisdozen gratis!

Meubels (de)monteren

Niet alle meubels kunnen als geheel vervoerd worden. Verhuisbedrijf Jack DOET kan ervoor zorgen dat deze meubelen vakkundig uit elkaar worden gehaald en uiteraard ook weer op de juiste plek worden opgebouwd.

Deel verhuizing

Wilt u grotendeels zelf de verhuizing van alle kleine spullen en dozen doen. Dan kunt u ervoor kiezen om Jack DOET alleen in te huren voor het verhuizen van de grote stukken zoals bijv. een bank, kasten, wasmachine, bedden etc.
Ook dit is mogelijk bij Jack DOET. 

IMG_0963_ANITA-Fotografie_Jack-DOET

Bedrijfsverhuizing

Het is vaak handig om bij een bedrijfsverhuizing een gespecialiseerde partner in te huren. Jack DOET werkt niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven die hun kantoor willen verhuizen of organisaties die van ruimte veranderen. Wij zijn onder meer actief in Voorthuizen, Barneveld, Nijkerk, Putten en omstreken. Wij weten dat een bedrijfs- of projectverhuizing grote impact heeft, niet alleen op de organisatie maar ook op de medewerkers. Daarom is het van belang dat alles rondom een zakelijke verhuizing vlekkeloos en zonder zorgen verloopt.


Waarmee kunnen wij u helpen?

Ontvangt u graag hulp bij uw kantoorverhuizing? Laat ons weten wat uw wensen en behoeften zijn zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen opstellen. Neem contact met ons op door te bellen naar 06 31 50 21 13. Stuurt u liever een mail? Geen probleem stuur dan een mail naar info@jackdoet.nl

ANITAFotografie_20200423_verhuizing-1

Tijdelijke opslag

Wanneer u gaat verhuizen komt het soms voor dat u niet gelijk in uw nieuwe huis / kantoor / bedrijfsruimte kan. Naast onze verhuisdiensten bieden wij ook tijdelijke opslag (max. 3 maanden) aan voor uw spullen. Wij vinden het belangrijk dat uw inboedel een zorgvuldige behandeling krijgt. We willen natuurlijk net als u dat alle spullen onbeschadigd blijven. 

Zo heeft u extra tijd voor uw bijvoorbeeld uw verbouwing zonder dat er spullen in de weg staan.