Jack Roos is de man achter Jack DOET

Oprichter Jack Roos komt uit Zeeland, maar woont alweer 22 jaar in het buitengebied van Voorthuizen. Met een achtergrond als internationaal vrachtwagenchauffeur en later als facilitairmanager in de zorg – waarbij hij alles rondom verhuizingen van cliënten regelde – is hij voor zichzelf begonnen.

Hij kent alle facetten van het vak en weet door jarenlange werkervaring als geen ander wat er allemaal bij een verhuizing – intern of extern – komt kijken. Al heel wat bedrijven, organisaties en particulieren hebben inmiddels zelf ervaren hoe fijn het is als alles, of eenn groot deel, uit handen wordt genomen.   

Jack DOET richt zich zowel op particulieren als bedrijven en instellingen. Een bedrijf zoekt bijvoorbeeld hulp bij het leegruime van de kantoorruimte. Of spullen moeten van het ene naar het andere pand worden verhuisd. Of een particulier zoekt een verhuizer voor zijn/haar grote meubelstukken. Of de inboedel moet even tijdelijk naar de opslag tot het nieuwe huis wordt opgeleverd.

Het maakt niet uit; Jack DOET kan alle zorg uit handen nemen.

Jack DOET werkt met een vakkundig en zeer sociaal team; stuk voor stuk freelance professionals met eenn sterk ontwikkeld inzicht.

Ze beschikken allemaal over de mentaliteit van hard werken, mouwen opstropen én schouders eronder zetten.

“We zetten graag nèt dat stapje extra. We zijn ook flexibel en hebben korte lijntjes. Als iemand belt voor een klus, proberen we altijd een gaatje te vinden om van dienst te kunnen zijn, óók op de korte termijn. Die flexibiliteit vinden wij heel belangrijk.