Ontruimingen

Er zijn verschillende soorten ontruimingen. Een ontruiming na het overlijden van een dierbaar iemand of het ontruimen van een bedrijfspand. Wij van Jack DOET kunnen u in beide gevallen verder helpen.

Ontruiming na overlijden

Het verlies van een dierbare is ontzettend verdrietig. U als nabestaande hebt als taak de begrafenis, rouwkaarten, notaris en allerlei administratie te regelen. Emotioneel een zware tijd.

Wij van Jack DOET helpen u graag met het ontruimen van een woningen / kamer na het overlijden van een dierbare. Het bezemschoon opleveren van (senioren) woningen, kamers in verpleeghuizen of een aanleunwoning; Wij helpen u graag.

Moet het huis of kamer binnen een bepaalde tijd klaar zijn, dan passen we onze planning hierop aan. 


Bedrijfsontruiming

Een bedrijfsontruiming bij een verhuizing naar een nieuw pand of bij faillissement. Of het nu gaat om het ontruimen van een deel van het pand, het gehele pand of meerdere panden: Jack DOET werkt efficiënt, veilig en snel. Net als bij particulieren, kan een bedrijfsontruiming gecombineerd worden met een verhuizing naar een nieuw pand of opslag. 

Een bedrijfsontruiming bij een verhuizing naar een nieuw pand of bij faillissement. Of het nu gaat om het ontruimen van een deel van het pand, het gehele pand of meerdere panden: Jack DOET werkt efficiënt, veilig en snel. 


Ontruiming na sluiting of faillissement

Jack DOET komt vrijblijvend bij u kijken om met u te overleggen en u te adviseren. Samen met u lopen we door het pand: welke spullen gaan er weg en waar wilt u dat het naartoe gaat? Aan de hand van deze gegevens ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte.

Na akkoord wordt de bedrijfsontruiming ingepland en gaan we voor u aan de slag. Wij leveren bezemschoon op dat wil zeggen dat alle losse zaken uit het pand verwijderd zullen zijn en alle ruimtes schoongeveegd.


Recycle

Heeft u al nagedacht over de spullen / kantoormeubilair, wat wilt u bewaren en wat mag weg?  Wilt u dit zelf uitzoeken? Of laat u dit liever helemaal aan ons over?

Wij bij Jack DOET denken graag met u mee over de spullen die overblijven. Wij geloven niet in afgedankte producten. Deze zijn namelijk de start van iets nieuws. Een nieuw product, een oud product in een nieuwe jas of een bron van duurzame energie. Wij geven uw inboedel graag een tweede leven. Dat doen we op maat. Op basis van uw wensen, samen met u. 

Blijven er dan toch spullen over die niet kunnen worden hergebruikt dan wordt deze spullen op de juiste manier gescheiden in de daarvoor bestemde afvalcontainers. Zo helpen wij bij Jack DOET ook mee aan een beter milieu.

Tijdelijke opslag

Naast onze verhuisdiensten biedt Jack DOET ook opslagruimte aan voor spullen die u niet gelijk mee kunnen verhuizen naar uw nieuwe woning of bedrijfspand.

Als je gaat verhuizen dan ga je het liefst in 1x van A naar B, maar dit lukt niet altijd. Bij Jack DOET bieden we dan de mogelijkheid aan om je inboedel, geheel of gedeeltelijk, tijdelijk (max. 3 maanden) bij ons op te slaan. 

Zo heeft u de tijd om op de nieuwe locatie alles in orde te maken. 

Meer informatie over deze service van Jack DOET, bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Momenteel zit de opslag vol dus helaas is het tijdelijk niet mogelijk uw inboedel bij Jack DOET op te slaan.